تابلو مغازه و تابلو فروشگاه تابلو مغازه، شناسنامه یک کسب و کار به نظر شما برای شروع یک کسب و کار به چه چیزهایی نیاز داریم؟ برای پاس
بیشتر
قطعا تا به امروز تابلوهای مختلف را با زمینه چوب مشاهده کردهاید. به این نوع زمینه چوبی، چوب ترموود گفته میشود. در حقیقت تابلو ترموود یا همان تابلو با زمینه ترموود، یکی از جدیدترین و به روزترین ابتکاراتی است که تابلوسازان در صنعت تابلوسازی از آن استفاده میکنند. این نوع تابلو ظاهری بسیار زیبا، طبیعت دوست و خاص دارد که میتواند منجر به جذب مشتری بیشتر در کسب و کار شما شود. از طرف دیگر در برخی از مناطق تهران و شهرهای تاریخی دیگر، امکان نصب تابلو کامپوزیت وجود ندارد. به همین خاطر بهترین گزینه، تابلو ترموود خواهد بود. اما مدت زیادی از وارد شدن ترموود به ایران نمیگذرد. به همین خاطر شاید اطلاعات زیادی از آن در دست نباشد. پس اگر قصد خرید و نصب تابلو ترموود را برای مغازه خود دارید، با ما همراه باشید تا این تابلو منحصر به فرد را بیشتر بشناسید.
ترموود چیست و از کجا به وجود آمده است؟
پیش از هر چیز باید در مورد خود ترموود با شما صحبت کنیم. اول از همه باید بدانید که کلمه ترموود از دو بخش ترموو و وود یا همان Thermo+wood تشکیل شده است. ترجمه فارسی این عبارت انگلیسی، چوب حرارت دیده شده است و در اصل هم دقیقا به چوبهایی که تحت فرایند حرارتی خاصی تولید میشوند، چوب ترموود گفته میشود. آیا تا به حال این مساله را در نظر گرفتهاید که چطور در سوناهای خشک، نماهای ساختمان یا به صورت کلی در بخشهایی که رطوبت زیادی دارند از چوب استفاده میکنند و نگران خرابی آن نیستند؟ چوبی که به صورت طبیعی خشک شده، توانایی تحمل رطوبت را ندارد و اگر در معرض رطوبت و آب زیاد قرار بگیرد، سریعا پوسیدگیهای شدیدی پیدا میکند. این در حالی است که از چوب در نماهای خارجی برخی از اماکن استفاده میشود. در حقیقت برای ساخت نماهای ساختمانی یا کاربردهای این چنینی، از چوبی با نام ترموود استفاده میکنند.
ترموود در اصل همان چوب معمولی است که آن را در معرض حرارت بسیار بالا، یعنی چیزی در حدود 300 درجه سانتی گراد قرار دادهاند و سپس آن را بلافاصله با بخار آب خنک، سرد کردهاند. این پروسه باعث میشود تا لارو حشرات و موریانهها از بین بروند و تمام خلل و فرج چوب مسدود شوند. در حقیقت با این کار چوب در مقابل رطوبت و حرارت کاملا ایزوله میشود و میتوان از آن حتی در محیطهایی با آب ریز بسیار بالا مثل دستشویی و حمام نیز استفاده کرد.
در سال 1930، ترموود برای اولین بار در کشور فنلاند تولید شد. بد نیست بدانید که فنلاند کشوری است که در آن شش ماه سال روز و شش ماه دیگر شب است. به همین خاطر در شش ماهی که هوا تاریک است به خاطر رطوبت بالای هوا، کلبههای چوبی دچار آسیب دیدگی زیادی میشدند. از این رو مردم فنلاند چوب ترموود را ابداع کردند تا کلبههای چوبی خود را در مقابل این گونه آسیبها ایمن کنند. اما پس از مدتی، این چوب به تولید انبوه رسید و در سراسر جهان توزیع شد. جالب است بدانید که ترموود فنلاند هنوز هم جزء بهترین ترموودهای جهان محسوب میشود.
استفاده از ترموود در صنعت تابلوسازی
تابلوسازها در ابتدا برای نصب حروف برجسته خود، از نمای سنگ ساختمان استفاده میکردند. این کار دردسر بسیار زیادی داشت و نصابها باید دیوار را سوراخ میکردند و با چسب و رولپلاک، حروف را بر روی دیوار قرار میدادند. از طرف دیگر مجبور بودند تا تمام سیم کشی را از روی کار انجام دهند و این مساله زیبایی تابلو را زیر سوال میبرد. پس از مدتی، زمینه کامپوزیت پا به عرصه تابلوسازی گذاشت و توانست آن را به صورت کامل دگرگون کند. این تابلوها حدود 20 سال در اوج بودند و هیچ رقیبی نداشتند. اما هر صنعتی نیاز به تنوع دارد. از طرفی دقیقا در همین دوران بود که ترموود طرفداران زیادی را در نمای خارجی ساختمان به دست آورده بود و برخی از افراد حتی آن را به نام چوب نمای ساختمان میشناختند.
ترموود دارای خواص منحصر به فردی بود که کاملا با معیارهای تابلوسازی تطابق داشت. همانطور که اشاره کردیم، ترموود در مقابل رطوب مقاومت خوبی از خود نشان میدهد و به همین خاطر میتواند گزینه مناسبی برای تابلو مغازه باشد. زیرا پس زمینه تابلو مغازه نیز باید مقاومت زیادی در مقابل رطوبت داشته باشد تا بتواند برای مدت طولانیتری پایدار باقی بماند. پس ترموود توانست پای خود را به صنعت تابلوسازی مدرن باز کند و البته در مدتی کوتاه طرفداران بسیار زیادی را نیز جذب خود کرد.
چند نوع ترموود در بازار وجود دارد و بهترین نوع آن کدام است؟
ترموود انواع بسیار مختلفی دارد و آن را به دستهبندیهای متفاوتی تقسیم میکنند. بد نیست بدانید که ترموود را از چوبهای مختلفی مثل توسکا، لاریکس، راش، زبان گنجشک، توس، صنوبر، کاج و نوئل تهیه میکنند. ما در اینجا قصد داریم تا شما را با دو نوع مختلف از دسته بندی ترموود در بازار آشنا کنیم.
انواع ترموود بر اساس روش تولید
• ترمو- دی
ترمو – دی یا همان ترموود کلاس D، نوعی از ترموود است که دوام و مقاومت در آن اهمیت بسیار زیادی دارد. البته بد نیست بدانید که D مخفف کلمه Durability و به معنای استقامت و دوام است. به همین خاطر، ترمو – دی را تا حدود 220 درجه گرما میدهند و سپس در شرایط بسیار خاصی آن را خنک میکنند. این نوع چوب را برخی از افراد به نام چوب نمای بیرونی نیز میشناسند و مقاومت بسیار زیادی در مقابل رطوبت و سایر عوامل طبیعی دارد. به همین خاطر در ساخت تابلو چوبی مغازه، سونا، چوب نما، حمام و غیره از این چوب استفاده میکنند.
• ترمو- اس
این نوع چوب ترموود نسبت به انواع ترمو-دی دمای کمتری میبیند و قطعا مقاومت کمتری نسبت به رطوبت دارد. معمولا از گونههای برگ سوزنی در ساخت ترمو-اس استفاده میشود. حرف S مخفف Stability یا همان پایداری است و این نوع چوب نسبت به انواع چوب طبیعی، مقاومت بیشتری در مقابل رطوبت دارد، اما مقاومت آن نسبت به انواع ترمو- دی کمتر است. به همین خاطر ترجیحا از این چوب در فضاهای داخلی ساختمان استفاده میشود.
از نظر برند نیز باید بدانید که در حال حاضر برندهای ترموود زیادی در بازار وجود دارند که لوناوود فنلاند، مازند و نوشهر جزء بهترینهای آنها هستند. البته چوبهای روس و استونی با کیفیتی نیز در بازار وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید. خوشبختانه واردات ترموود هنوز با مشکل مواجه نشده و شرکتهای معتبر تابلوسازی قادراند تا از برندهای شناخته شده جهانی در کار خود استفاده کنند.
دسته بندی چوب ترموود بر اساس نوع چوب
علاوه بر نحوه ساخت، چوب ترموود را بر اساس نوع چوب نیز به دو دسته مختلف چوب سخت و چوب نرم تقسیم میکنند:
• چوب نرم: چوب نرم یا همان سافتوود، چوبهایی هستند که از درختان برگ سوزنی مثل کاج تهیه شدهاند و بیشتر در دکوراسیون داخلی منازل کاربرد دارند.
• چوب سخت: چوب سخت یا همان هاردوود، چوبهایی هستند که از درختان پهن برگ مثل گردو تهیه شدهاند و مقاومت بسیار زیادی در مقابل رطوبت داشته و برای نماهای خارجی و تابلو مغازه گزینه مناسبی محسوب میشوند.
در چه مکانی بهتر است از تابلو ترموود استفاده کنیم؟
بد نیست بدانید که کامپوزیت با تمام محبوبیت و زیبایی، دارای محدودیتهای منحصر به فردی هم هست که ممکن است شما را دچار مشکل کند. نصب تابلو کامپوزیت در اماکن تاریخی و فرهنگی همانند بازار تهران یا در نزدیکی ابنیه تاریخی شهرهایی مثل اصفهان، شیراز، یزد یا سمنان کاملا غیر قانونی است و شهرداری جواز این تابلو را صادر نمیکند. در این اماکن باید از معماری ایرانی – اسلامی پیروی کنید و بهترین راه در این مواقع، استفاده از تابلو ترموود خواهد بود. پس اگر در نصب تابلو کامپوزیت با شهرداری دچار درگیری و مشکل شدید، به جای تلاش برای اخذ مجوز از سازمان شهرداری و نوسازی، به دنبال نصب تابلو ترموود باشید!
بررسی مزایا و معایب تابلو ترموود
در اینجا قصد داریم تا مزایا و معایب تابلو ترموود را با هم بررسی کنیم:
مزایا
• مقاومت بسیار بالا در مقابل باران و رطوبت
• دوام و طول عمر بالا
• ظاهری بسیار زیبا و جدید
• مناسب برای اماکنی که اجازه نصب کامپوزیت ندارند
معایب
• تنوع رنگی ندارند.
• در صورت نصب اشتباه، آسیب پذیر هستند.
• قیمت بالایی دارند.
• طرح پذیر نیستند و قابلیت برش CNC را ندارند.
تابلو ترموود برای چه مشاغلی مناسبتر است؟
از تابلو ترموود بیشتر در مشاغلی مثل رستوران و کافهها استفاده میشود. البته فروشگاههای ایرانی – سنتی مثل سفرهخانههای سنتی یا لباسهای سنتی ایرانی نیز میتوانند از تابلو ترموود استفاده کنند. به صورت کلی تابلو ترموود حس طبیعت دوستی و آرامش را به مشتری شما القاء میکند و میتواند از طریق عوامل بصری رابطهای صمیمانه را با مشتری ایجاد نماید.
تفاوت نصب حرفهای و آماتور تابلوهای ترموود
تابلو ترموود یک تابلو بسیار مقاوم، زیبا و با دوام است. اما همانطور که در بخش معایب به آن اشاره کردیم، در صورت نصب نادرست، میتواند کاملا آسیبپذیر باشد. متاسفانه این روزها بسیاری از افراد کم تجربه وارد عرصه تابلوسازی شدهاند که اصلا به جزئیات و ظرافت کار تابلوسازی اهمیت نمیدهند و تنها به فکر کسب درآمد بیشتر و کاهش زمان تولید هستند. برای نصب تابلو ترموود، شما باید ابتدا یک فریم فلزی با پروفیل 20 تهیه کنید که زاویه 90 درجه داشته باشد. سپس روی آن را با چوب روس گازوئیلی ضد آب بپوشانید و در نهایت ترموود را به چوب روسی متصل کنید. اما متاسفانه برخی از تابلوسازها، ترموود را به طور مستقیم پیچ میکنند و باعث آسیب رساندن به بافت چوب و پایین آمدن کیفیت تابلو میشوند. با این کار در مصرف آهن و چوب روس صرفه جویی میکنند و دیگر نیازی به استخدام نیروی متخصص نصب ترموود ندارند و میتوانند هزینه ساخت تابلو را بین 150 تا 250 هزار تومان به ازای هر متر کاهش دهند.
تهران، فلکه اول تهرانپارس، ابتدای گلبرگ، پلاک 20، طبقه 4، واحد 6
تابلو مغازه و تابلو فروشگاه تابلو مغازه، شناسنامه یک کسب و کار به نظر شما برای شروع یک کسب و کار به چه چیزهایی نیاز داریم؟ برای پاس
بیشترتابلو کامپوزیت را بهتر بشناسید و در مورد آن اطلاعات بیشتری کسب کنید. قطعا اگر قصد خرید یک تابلو جدید برای کسب و کار خود را دارید، نام تاب
بیشترتابلو ترموود چیست و چه کاربردی دارد؟ قطعا تا به امروز تابلوهای مختلف را با زمینه چوب مشاهده کردهاید. به این نوع زمینه چوبی، چوب ترمو
بیشترنئون پلاستیک – پلکسی – تابلو نئون پلاستیک – تابلو پلکسی ساخت و نصب تابلو پلکسی، نئون پلاستیک، تمام پلکسی، حروف پلکسی، تابلو پلک
بیشتر